Acordarea pensiei copilului minor

Jul 14

DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnata(ul) ………….. domiciliat(a) in …………., in numele si ca reprezentant(a) legal(a) a(al) minorului …………, chem in judecata si personal la interogatoriu pe paratul(a) ……….., domiciliat(a) in ………, pentru a fi obligat(a) la

PENSIE DE INTRETINERE

urmand sa contribuie lunar la cheltuielile de intretinere a minorului mai sus-numit si sa-mi plateasca cheltuielile de judecata pe care le voi face cu acest proces.

Motivele actiunii:

In fapt, din casatoria mea cu paratul(a) a rezultat minorul mai sus-numit. La data de ………. paratul(a) a parasit domiciliul comun. Copilul a ramas sub ingrijirea mea si pentru ca paratul(a) refuza sa acorde de bunavoie intretinere minorului, va rog sa fie obligat la intretinere in raport de posibilitatile materiale pe care le are. Este salariat(a) la ……….., si totodata poseda alte bunuri aducatoare de venituri, printre care un teren in suprafata de ……

In drept, imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art. 107 raportat la art. 86 si art. 94, C. fam. si va rog sa admiteti actiunea si sa obligati pe parat(a) sa contribuie lunar la cheltuielile de intretinere a copilului minor.

In dovedirea actiunii inteleg sa ma folosesc de interogatoriul paratului(ei) si de relatiile pe care instanta urmeaza sa le ceara in legatura cu veniturile pe care le realizeaza.

Depun actiunea in dublu exemplar la care anexez copia certificatului de casatorie si copia certificatului de nastere al copilului minor.

Data depunerii

…………..

Semnatura,

……….

DOMNULUI PRESEDINTE AL JUDECATORIEI ………………

Comentarii

Un comentariu la articolul “Acordarea pensiei copilului minor”

  1. Angelica on December 12th, 2015 4:30 am

    11/09/2012Mai een glumă, mai een serios era o vorbă (pe Radio Guerrilla parcă), *Binili eenvinge*, așa că orice2te piiedci ar eencerca ei să pună unor oameni chitiți doar pe lucruri bune eu zic ca nu vor reuși. Și ca să răspund celui care tot insistă cu rezolvarea la telefon a problemelor, dacă NR n-ar fi reacționat nicicum cum crezi că ar fi scris presa ? Că een ziua de azi oricum se află totul, ce crezi că s-ar fi spus despre NR ? Că-s lași, că eenghit orice, parcă văd cum ar fi tocat toți subiectul pe2nă een cele mai mici amănunte. Bineeențeles că eentr-un final s-au dat niște telefoane și probabil se va rezolva amiabil toată chestia, de dragul luptei comune eempotriva USL, dar coloana vertebrală trebuia păstrată. Oricum e vorba de o alianță doar pe2nă la alegeri, că după aia fiecare răme2ne cu aia a măsii și n-are dece2t să dovedească de ce este een stare. Iar pentru NR nu-mi fac absolut nici o problemă een această privință.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.