Acordarea de sprijin financiar in vedei in strainatate a inventiilor romanestirea brevetari

Jul 15

CERERE,

Subsemnatul/subsemnatii,

………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………

in calitate de solicitant/solicitanti al/ai unui brevet pentru inventia cu titlul:

…………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………

pentru care a fost depusa la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (O.S.I.M.) Cererea de brevet de inventie nr. …………….., solicit/solicitam, in conformitate cu prevederile art. 6 alin. (1) din Ordonanta Guvernului nr. 32/1996 pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul Romaniei si Organizatia Europeana de Brevete privind cooperarea in domeniul brevetelor, semnat la Bucuresti la 9 septembrie 1994, aprobata prin Legea nr. 32/1997, ale art. 32 din Ordonanta Guvernului nr. 41/1998, precum si ale art. 15 din Hotararea Guvernului nr. 573/1998, acordarea de sprijin financiar in vederea brevetarii in strainatate a acestei inventii.

Doresc/dorim brevetarea inventiei in statele ……………………………………………………………….

Ma angajez/ne angajam sa urmez/sa urmam calea de brevetare in strainatate, recomandata de O.S.I.M. si sa acopar/sa acoperim din alte resurse cheltuielile de brevetare neacoperite din sumele alocate de O.S.I.M.

Precizez/precizam ca in decursul acestui an calendaristic nu am mai beneficiat de sprijin financiar din partea O.S.I.M. in vederea brevetarii in strainatate a vreunei inventii si ca nu dispun/nu dispunem de resursele financiare necesare pentru brevetarea in strainatate, depunand in acest sens dovezile anexate referitoare la veniturile realizate in ultimele 12 luni.

Declar/declaram ca am luat cunostinta despre invitatia O.S.I.M. ca, in cazul valorificarii inventiei in cauza prin acest demers de brevetare in strainatate, pot/putem contribui la suplimentarea fondului constituit la O.S.I.M. pentru sprijinirea brevetarii in strainatate a inventiilor romanesti.


…………………….

(semnatura si stampila)

Data …………………

Comentarii

Un comentariu la articolul “Acordarea de sprijin financiar in vedei in strainatate a inventiilor romanestirea brevetari”

  1. Twity on December 12th, 2015 2:41 am

    10/09/2012Constat că sunt tot mai multe sugestii ca Noua Republică să treacă peste animute chestii deranjante, ca să le spun așa, numai ca să se poată constitui Alianța Rome2nia Dreaptă. Reamintesc faptul că toată tevatura asta cu MRU a pornit de la oamenii lui, nu de la NR. Ce trebuia să facă NR ? Să eenghită een sec, să pună me2na pe un telefon (așa cum sugerează cineva eentr-un comentariu) și să-l sune pe MRU eencerce2nd să rezolve la telefon situația ? Să bage capul een păme2nt și să plece de la masa negocierilor, așa cum au sugerat oamenii lui MRU, din cauza UNEI contestații care are nevoie de ceva timp pentru rezolvare ? M.Neamțu oricum a fost acuzat că e probăsist, NR a fost acuzată că e un apendice al PDL, că așa și pe dincolo, păi ce-ar trebui, de dragul alianței să eenghită toate măgăriile ? Iar unele venite ghici de la cine ? Exact de la cei care ar trebui să facă ciocul mic știind ce au een trecutul lor. Există lucruri care se pot rezolva *een familie* și există lucruri care trebuiesc spuse pentru ca lumea să știe. Sunt mulți membri NR și mulți simpatizanți care au eenghițit cu greu intrarea een această alianță din cauza *calității* unor parteneri, pe2nă la urmă au eențeles care e motivația finală, dar pe2nă unde ? Dacă toți sugerează o așteptare pe2nă comisia de integritate va eencepe să lucreze, oamenii lui MRU de ce n-au făcut asta ? Cunosc calitatea membrilor NR și știu că sunt oameni cu cap care nu ar vorbi doar ca să se afle een treabă, iar Augustin Ofițeru este unul dintre ei care nu a făcut altceva dece2t să relateze niște fapte plus niște păreri de-ale lui foarte bine argumentate. centr-un final ideea este că Noua Republică nu trebuie să intre eentr-o alianță sau een parlament CU ORICE PREȚ, ci CU FRUNTEA SUS.

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.