Citeste articol...

CCCP – The Combined Community Codec Pack

Combined Community Codec Pack, sau mai pe romaneste Pachet Combinat de Codecuri ale Comunitatii1, este  compilatia de care avem nevoie pentru a putea viziona filmele in Windows fara batai de cap. Dupa cum recunosc si cei din spatele proiectului pachetul este unul mai mult de filtre decat de codec-uri,  filtrele fiind cele  responsabile cu redarea informatiei decodate. Dar cum filtru incepe... [Citeste] »

Citeste articol...

Crysis Warhead

Lansat in exclusivitate pentru PC pe 16 septembrie, si dezvoltat de studiourile Crytek din Budapesta, Crysis Warhead se vrea un expansion pack cu o actiune paralela la cea  originala lansata cu un an in urma. The hero De data aceasta intram in pielea, sau mai bine zis in nanocostumul sergentului Sykes aka “Psycho” si incepem sa omoram si nord coreenii ramasi pe partea cealalta a insulei…... [Citeste] »

1792 MB! Citeste articol...

EVGA GTX 295 1792MB – The monster is here!

EVGA GTX 295 o placă cu greutate… Pentru ziua de astazi ne-am propus sa va facem o prezentare a placii video EVGA GTX 295 varful  seriei GeForce 200 de la  nVidia, o placa mult asteptata pe la noi, ca de altfel orice placa de generatie noua :). De la prima atingere nu ne poate lasa indiferenti materialul din care este facuta “carcasa” placii, un fel de “metal catifelat” dar care adaugă plăcii şi mai... [Citeste] »

Eaglelake Citeste articol...

Intel P4X+ICH10(R)

La un an dupa lansarea seriei de buget/mainstream P31/P35 (Bearlake) Intel ne pune la dispozitie doua noua chipseturi: P43/P45 grupate sub numele de cod Eaglelake. Acestea au inceput sa fie disponibile pe piata incepand cu luna iunie 2008. P35 + PCI-E 2.0 = P45 De la noul chipset ne asteptam un overclocking dus la cote si mai inalte pentru ca in afara de noul bus PCI-E 2.0 nu putem observa alte schimbari majore de arhitectura.... Citeste »

Noua serie de la ATI.. Citeste articol...

Summer hits – Ati Radeon 4850 feat. RV770

What’s in the box? Tech specs Game tests! 3DMark* OC Concluzii What’s in the box? ATI Radeon HD 4850 – Mic da’ cu gura mare… In the summertime when the weather is hot... ATI ne momeste cu o noua placa video despre care putem spune clar si raspicat ca-si vinde ieftin pielea, mai ales daca ne gandim de performantele sub asteptari ale seriei precedente. Concurenta este spulberata in... Citeste »

Ieftin si bun...? Citeste articol...

Asrock 4CoreTwins-P35

What’s in the box? Specificatii eSATAII&co Overclocking Teste What’s in the box? DDR3 & Crosffire Asrock vine cu o oferta atractiva pe segmentul “nu vreau sa dau mult… da’ vreau ceva bun”. Placa costa ~220 RON1 un pret la care concurenta ofera mult mai putine facilităţi in jurul aceluiasi chipset Intel P35. Daca mai adaugam si un procesor ieftin din seria E21xx, ... [Citeste] »

Batalia finala... Citeste articol...

Final Fight

Final Fight  este unul dintre marile “succesuri” ale japonezilor de la Capcom pe piata arcade a anilor ’90 si un clasic al genul beat-em-up. 1 The story… In Metro City tot ce misca e controlat de mega-gaşca Mad Gear.  Noul primar Mr. Haggar incearca si sa restabileasca ordinea in oras…  ceea ce bineinteles nu e pe placul celor din Mad Gear  Ei…. si ce sa faca ei… ce sa... [Citeste] »

Back in 1996.... Citeste articol...

Placa video de 1MB?

Back in 1996 – sau ce se mai poate face cu o placa video de 1MB? Avem un sistem nou motorizat de un procesor  Intel Dual Core @3Ghz, o placa de bază cu chipset Intel P35, 2GB RAM  DDR2 ce rulează la 1000Mhz, dar nu avem placă video… Soluţia de moment e să apelăm la placa video de la calculator mai vechi pe care nu ne-am indurat să-l aruncăm la gunoi. Ei, şi ce găsim?  O placă video tipică pentru ... [Citeste] »

Ultimele articole din sectiune

GGPO: Retro Gaming in 2.0

Ce este GGPO? de Adam Marita (Shinji-kun) GGPO = Good Game Peace Out este o platforma multiplayer pentru jocurile... [Citeste] »

SMPlayer – cel mai bun frontend pentru MPlayer

SMPlayer intenționează să fie un front-end complet pentru MPlayer, având funcții de bază precum redarea... [Citeste] »

EVGA GTX 295 1792MB – The monster is here!

EVGA GTX 295 o placă cu greutate… Pentru ziua de astazi ne-am propus sa va facem o prezentare a placii... [Citeste] »

eVGA GTX 260 core 216 in teste (SLI & single)

Astazi 21.01.2009 ne-au sosit 2 placi video eVGA GTX 260 core 216 variantele pe 55nm. Si ne-am gandit sa le... [Citeste] »

Intel P4X+ICH10(R)

La un an dupa lansarea seriei de buget/mainstream P31/P35 (Bearlake) Intel ne pune la dispozitie doua noua... [Citeste] »

CCCP – The Combined Community Codec Pack

Combined Community Codec Pack, sau mai pe romaneste Pachet Combinat de Codecuri ale Comunitatii1, este  compilatia... [Citeste] »

Crysis Warhead

Lansat in exclusivitate pentru PC pe 16 septembrie, si dezvoltat de studiourile Crytek din Budapesta, Crysis... [Citeste] »

Crysis Warhead benchmark tool

Framebuffer Crysis Warhead Benchmarking Tool este un mic utilitar de testare a performantei in Crysis Warhead. Fata... [Citeste] »

Blu-ray, adica raza albastra…

Nevoia de spatiu Conceputul de disc optic de densitate foarte mare si cu o capacitate de stocare pe masura nu... [Citeste] »

Nisis Easy Pen graphic tablet

NISIS1 Easy Pen Graphic Tablet G5 Technical Specifications Active Area: 8″ (20.3cm) x 6″ (15.2cm) Physical... [Citeste] »

Callus95: emulator Capcom CPS-1

Ce e aia Capcom CPS-1? CPS stands for… Capcom Play System.  Platforma japonezilor de la Capcom a fost... [Citeste] »

Final Fight

Final Fight  este unul dintre marile “succesuri” ale japonezilor de la Capcom pe piata arcade... [Citeste] »

Radeon 4800 series – pe ce brand dam banii?

La o luna dupa ce placa a aparut si-n magazinele de la noi poate ca e timpul ca utilizatorii sa-si faca publice... [Citeste] »

Radeon 4850 vs 4870

Pictures &Tech Specs Comunity combined results… Pictures &Tech Specs Radeon HD 4870 ... [Citeste] »

Ati Catalyst 8.7

Catalyst 8.7 O luna, atat durat ca ATI sa lanseze un driver oficial pentru noua serie 48XX. Este vorba de noul... [Citeste] »

Asrock 4CoreTwins-P35

What’s in the box? Specificatii eSATAII&co Overclocking Teste What’s in the box? DDR3... [Citeste] »

Placa video de 1MB?

Back in 1996 – sau ce se mai poate face cu o placa video de 1MB? Avem un sistem nou motorizat de un procesor ... [Citeste] »

Summer hits – Ati Radeon 4850 feat. RV770

What’s in the box? Tech specs Game tests! 3DMark* OC Concluzii What’s in the box? ATI... [Citeste] »


Articole din Hardware and IT

Unlocker – pentru fisierele care nu se lasa sterse…

Probleme? Nu o data ne-am lovit de problema fisierelor care nu pot fi sterse. Este cazul in special al fisierelor... [Citeste] »

Cum facem bootabil un stick USB?

Ce inseamna bootabil? Denumim un dispozitiv de stocare bootabil atunci cand acesta contine software ce permite... [Citeste] »

CPU-Z stie tot

CPU-Z este un mic utilitar care ne oferta informatii cu acuratete despre procesor, placa de baza si memoria... [Citeste] »

SMPlayer – cel mai bun frontend pentru MPlayer

SMPlayer intenționează să fie un front-end complet pentru MPlayer, având funcții de bază precum redarea... [Citeste] »

Cum blocam accesul catre un anumit site in Firefox

Unele site-uri ar trebui sa ramana numai pentru adulti iar altele pline de cod malitios nici pentru ei macar.... [Citeste] »

Drivere DOS pentru CD-ROM/DVD-ROM PATA/SATA si placi de baza mai noi

Daca dorim sa accesam unitatea optica din DOS s-ar putea sa ne trezim, mai nou, cu un mesaj de eroare. Driverul... [Citeste] »

Ce este SPDIF?

SPDIF este protocol de transmisie audio in format digital dezvoltat in anii ’80 avand la baza standardele... [Citeste] »

Core Temp – temperaturi via DTS

CoreTemp este un mic utilitar (277KB) care citeste temperaratura la procesoarele de ultima generatie. Datele... [Citeste] »

Ce e aia Dolby Digital Live? (DDL)

Dolby Digital sau DD este o tehnologie (codec audio) dezvoltată de laboratoarele Dolby ce consta in codarea... [Citeste] »

DVD-RAM

Ce este un DVD RAM? Un DVD-RAM este un disc reinscriptibil din familia DVD-urilor ce oferă un spaţiu de stocare... [Citeste] »

Partiţiile – Divide et impera…

Orice hard disk are cel puţin o partiţie, adică o zonă în care datele sunt stocate conform unui anumit... [Citeste] »

Bit vs bait

Bit-ul Bit-ul reprezintă cea mai mică unitate de informaţie dintr-un calculator. Denumirea de bit provine... [Citeste] »

Marimea conteaza… formatul mini (CD&DVD)

Marimea conteaza… Mini CD-urile sau mini DVD-urile sunt discuri optice multifuncţionale de buzunar. Diferenţa... [Citeste] »

GPU-Z – lasa placa video fara secrete

GPU-Z este mic program utilitar care se vrea omologul lui CPU-Z pe partea de placi grafice oferind astfel toate... [Citeste] »

La ce mai sunt bune dischetele?

Atunci… Floppy discul sau discheta (termen adoptat pentru a suna asemănător cu „casetă” [in... [Citeste] »