Contestatia debitorului pentru suspendarea executarii imobiliare cu oferirea veniturilor imobilului

July 15, 2008

DOMNULE PRESEDINTE,

 

Subsemnatul ……………, domiciliat in localitatea …………………, judetul …………….., str. …………., nr. …….., etajul ……….., apart. ……, fac contestatie impotriva executarii cerute de …………….., domiciliat in ……………., judetul …………………… str. ………, nr. ….., etajul ……., apart. ……, si pornite prin comandamentul nr. …………., din infiintat ca urmare a incheierii acestui tribunal nr. ……….., din …………, asupra imobilului proprietatea mea din localitatea ………….., judetul …….., str. …………… nr. …….., etajul ……….., apart. ………., nr. carte funciara …………………, nr. topografic ……………, oferind creditorului veniturile imobilului supus urmaririi.

 

Motivele cererii sunt urmatoarele:

 


In fapt, urmarirea a fost pornita pentru satisfacerea creantei de ……………. lei ce rezulta din ………….. Imobilul asupra caruia s-a pornit executarea este inchiriat lui …………………, care, in conformitate cu contractul vizat de ……………., sub nr. ………, din …………. imi plateste o chirie de ……………. lei lunar. Astfel, venitul pe un an de zile al imobilului supus urmaririi acopera si depaseste valoarea creantei pentru care s-a inceput urmarirea, iar subsemnatul ofer aceste venituri creditorului.


In drept, imi intemeiez cererea pe dispozitiile
art. 498 C. proc. civ.

Inteleg sa ma folosesc de proba cu acte, si anume de contractul de inchiriere a imobilului.

Depun prezenta cerere, precum si copie de pe actul sus-mentionat, in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si altul pentru a fi comunicat creditorului urmaritor.

 

 

Semnatura debitorului contestator,

…………………………….

DOMNULUI PRESEDINTE AL ………………………

Comentarii

Nelamuriri? Intrebari?

Intreaba sau cauta raspunsul la sectiunea de intrebari si raspunsuri.